به گزارش سایت خبری بالویز«احمد علی پور» اظهار داشت: پبش بینی میشود نزدیک به ۵۰ هزار تُن محصول از تاکستانهای این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
« علیپور» افزود: این میزان انگور از سطح ۸ هزار هکتار از تاکستانهای بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد.
او بیان کرد: سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور سیاه (رهشه) در آذربایجانغربی و غرب کشور است.
وی تصریح کرد:با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی کاملا ارگانیک استحصال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت ادامه داد: برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه مییابد.
وی اضافه کرد: محصول انگور سیاه سردشت به دلیل طبیعی بودن و همچنین استفاده نکردن از کودهای اضافی برای تولید آن، مورد استقبال مردم سایر شهرها و استانهای دیگر قرار دارد.
او گفت: به دلیل نبود صنایع تکمیلی فراوری انگورسیاه عمده این محصول برای تازه خوری روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود.
انگور مهمترین محصول کشاورزی سردشت است. که سالانه برای ۳۰ هزارنفر اشتغال ایجاد میکند ایجاد صنایع پایین دستی فراوری انگور سیاه میتواند به کاهش بیکاری و افزایش اشتغال منطقه کمک کند.
شهرستان مرزی سردشت یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی است که در جنوب این استان قراردارد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۶/۲۰-۰۱:۱۰:۲۸/خبر ۴۴۷۲/کدخبر۲۱۱۴۱/س ۳۳۰/
در حفظ تعادل اکوسیستم نقش مهمی ایفا می کند
بارش ها در مناطق کوهستانی به صورت برف خواهد بود
منطقه جنگلی میرآباد با مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار در سال ۱۳٨۴ به منطقه حفاظتشده ارتقا یافت
این امکان قبل از این در سردشت امکان پذیر نبود
Δ