سالاد سزار به همراه سس مخصوص

سالاد سزار یکی از غذای های اصیل ایتالیایی است که همچون پاستا و پیتزا در جهان طرفداران زیادی دارد

مهاباد/بالویز/کدبانو/سالاد سزار یکی از غذای های اصیل ایتالیایی است که همچون پاستا و پیتزا در جهان طرفداران زیادی دارد.

سالاد سزار را می‌توان به عنوان سالاد یا پیش غذا برای مهمانان سرو کرد.

مواد لازم برای سالاد
نان تست ۲ برش ضخیم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
کاهو ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان نصف لیوان

 

همچنین بخوانید : طرز تهیه سالاد الویه

 

مواد لازم برای سس مخصوص
سس مایونز نصف لیوان
سیر  (چرخ کرده) ۱ حبه
آب لیمو ۲ قاشق چای‌خوری
پودر خردل ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پنیر پارمزان (رنده شده) نصف لیوان
آب ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار دلخواه

 

مراحل تهیه سالاد سزار

 

مرحله ۱

فر را از قبل بر روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

یک لایه کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید تا پس از پخت و پز ، سینی به راحتی تمیز شود.

 

مرحله ۲

در یک ظرف روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر را هم بزنید.

نان تست را به قطعه های مکعبی برش دهید.

قطعه‌های نان را در این مواد قرار دهید تا به خوبی به مواد آغشته‌شوند.

سپس قطعه‌های نان را بیرون آورده و روی سینی قرار داده و داخل فر بگذارید.

 

مرحله ۳

بگذارید هر روی قطعه‌های نان بین ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر سرخ شوند تا رنگ آن قهوه‌ای شود.

پس از سرخ شدن نان، آنها را از فر خارج کنید و روی یک دستمال قرار دهید که روغن اضافی آن گرفته‌شود.

 

مرحله ۴

در یک ظرف مایونز ، سیر رنده‌شده، پودر خردل، آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.

سپس پارمزان رنده‌شده را کم کم و به همراه آب به مخلوط اضافه‌کنید.

 

مرحله ۵

نان تست را به همراه کاهو در ظرف سالاد بگذارید ، سپس سس مخصوص را روی آن بریزید و مخلوط کنید.

پنیر پارمزان را کم کم بر روی سالاد رنده کنید.

سالاد شما حاضر است. نوش جان!

 

نکات تکمیلی

به مرور قطعه‌های نان کمی سفت می‌شوند ، جهت حفظ ماندگاری آن می توانید بر روی آن سلفون بکشید و در  دمای اتاق قرار دهید.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵/۳۰-۱۴:۵۸:۳۷/خبر ۴۴۴۶/کدخبر ۲۱۰۳۴/س ۳۰۴/