سالاد سزار را میتوان به عنوان سالاد یا پیش غذا برای مهمانان سرو کرد.
فر را از قبل بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
یک لایه کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید تا پس از پخت و پز ، سینی به راحتی تمیز شود.
در یک ظرف روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر را هم بزنید.
نان تست را به قطعه های مکعبی برش دهید.
قطعههای نان را در این مواد قرار دهید تا به خوبی به مواد آغشتهشوند.
سپس قطعههای نان را بیرون آورده و روی سینی قرار داده و داخل فر بگذارید.
بگذارید هر روی قطعههای نان بین ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر سرخ شوند تا رنگ آن قهوهای شود.
پس از سرخ شدن نان، آنها را از فر خارج کنید و روی یک دستمال قرار دهید که روغن اضافی آن گرفتهشود.
در یک ظرف مایونز ، سیر رندهشده، پودر خردل، آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس پارمزان رندهشده را کم کم و به همراه آب به مخلوط اضافهکنید.
نان تست را به همراه کاهو در ظرف سالاد بگذارید ، سپس سس مخصوص را روی آن بریزید و مخلوط کنید.
پنیر پارمزان را کم کم بر روی سالاد رنده کنید.
سالاد شما حاضر است. نوش جان!
به مرور قطعههای نان کمی سفت میشوند ، جهت حفظ ماندگاری آن می توانید بر روی آن سلفون بکشید و در دمای اتاق قرار دهید.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵/۳۰-۱۴:۵۸:۳۷/خبر ۴۴۴۶/کدخبر ۲۱۰۳۴/س ۳۰۴/
دستور تهیه بستگی به تمایل خودتان دارد
این سالاد به دلیل راحتی طرز تهیه به عنوان فینگرفود در میان مردم به خصوص ایرانیها پرطرفدار میباشد
در هنگام خرید شیرین کننده یا میوه مانک برچسب محصول را مطالعه کنید
این نوع غذا برای افرادی که خوردن گوشت را ترک کرده اند بسیار ارزشمند و سیر کننده است.
Δ