به گزارش سایت خبری بالویز«سرهنگ یوسف اشرفی»گفت:خبرنگاران امانت دار مردم هستند و صداقت خبری یکی از ارکان اساسی خبرنگار است.
فرمانده انتظامی مهاباد افزود:وظیفه خبرنگار علاوه بر نشر خبر،امانت داری خبر و بدور از بی طرفی است.
«سرهنگ یوسف اشرفی»اظهارداشت:فشار رسانه ها می تواند در بهبود و کاهش آسیب های اجتماعی موثر باشد.
وی همچنین تصریح کرد:رابطه بین خبرنگاران و نیروی انتظامی یک رابطه صمیمی و دوستانه و در راستای آگاهی و اطلاع رسانی است.
فرمانده انتظامی مهاباد ادامه داد:امروزه دشمن در لباس جدید در فضای مجازی برای ضربه زدن و برهم زدن آرامش روحی و روانی جامعه از هر ترفندی برخوردار است.
این مقام انتظامی عنوان کرد: کلاهبرداریهای اینترنتی و ارسال لینک هایآلوده از طریق فضای مجازی و اس مس امروزه به یکی از معضلات جامعه تبدیل شدهاست.
«سرهنگ اشرفی»گفت: ارسال پیام های هشدار و ویدئو های آموزشی از طریق پلیس فتا جهت نشر در اختیار رسانهها قرارگرفته و می تواند در خصوص هوشیاری جامعه موثر باشد.
وی عنوان کرد:رابطه بین رسانه ها و پلیس فتا یک رابطه کاملا” تعاملی و در راستای کاهش آسیب ها است.
فرمانده انتظامی مهاباد اظهار کرد:در پنج ماهه سال جاری بیش از ۴۰۰ کیلو گرم مواد مخدر در شهرستان کشف و ضبط شدهاست.
در پایان فرمانده انتظامی مهاباد به مناسبت روز خبرنگار با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه از رسانه های شهرستان تجلیل کرد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵/۲۳-۰۱:۱۲:۵۸/خبر ۴۴۳۹/کدخبر ۲۱۰۰۶/س ۲۲۷/
واحدهای قضایی تعطیل نیست
جهت پیشگیری از بروز اختلال احتمالی در عملیات فروش در حال اجراست
هیچگونه اغماضی در برخورد با شکارچیان متخلف وجود نخواهد داشت
دمای هوای مهاباد بین ۱۴ و ۳۰ درجه سانتیگراد در نوسان بود
Δ