به گزارش سایت خبری بالویز : زمان کل آمادهسازی این کیک بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه است.
روغن را بر روی صفحات ساندویچ ساز اسپری کنید.
۲ دقیقه قبل از اینکه مواد را بر روی آن بریزید ، آن را روشن کنید.
آرد و بیکینگ پودر را ۲ یا ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
روغن گیاهی و شکر را با یکدیگر هم بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند.
سپس اسانس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه بیشتر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد را به مخلوط روغن ، شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
مواد آمادهشده را به میزان مناسب در هر مثلث از ساندویچ ساز بریزید ، به گونه ای که از حد آن بیشتر نباشد.
بگذارید کیکها بین ۳ تا ۵ دقیقه به خوبی بپزند.
برای اینکه از پخته شدن کامل آن اطمینان حاصل کنید ، یک خلال دندان را درون آن فرو کنید ؛ اگر خمیر به آن نچسبید ، کیک کاملا پخته شدهاست.
نوش جان!
می توانید آن را با پودر نارگیل یا نثار تزئین کنید.
اگر این تعداد کافی نیست ، می توانید مواد اولیه آن را دو برابر کنید.
افزودن مقداری هل یا گلاب باعث لذیذتر شدن کیک می شود.
به جای روغن گیاهی از نصف لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.
با توجه به ذائقه خود میزان شکر را کم یا زیاد کنید.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵//۱۰ – ۰۲:۲۴:۳۷/ خبر ۴۴۱۹/ کدخبر ۲۰۹۲۷/ چ ۲۰۷/
با این کار میتوانید احتمال چسبیدنکیک به قالب را به حداقل برسانید
تخم مرغ ها در سراسر جهان در طیف متنوعی از رنگها از سفید تا قهوهای و حتی آبی عرضه میشوند
کیک بلژیکی یکی از محبوبترین کیکهای امروزی است
کیک مخملی سفید یک کیک سفید روشن با بافتی فوقالعاده نرم و سبک است که مرطوب باقی میماند.
Δ