مرغ سالسا

جهت تهیه مرغ سالسا برای 4 نفر ، تنها به 4 ماده و 35 دقیقه زمان نیاز دارید

مهاباد/بالویز/کدبانو/ مرغ سالسا یک غذای مکزیکی است که به خاطر سریع و ساده بودن تهیه آن محبوب است.

به گزارش سایت خبری بالویز: جهت تهیه مرغ سالسا برای ۴ نفر ، تنها به ۴ ماده و ۳۵ دقیقه زمان نیاز دارید.

 

مواد لازم برای مرغ‌سالسا
نصف سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد
مخلوط چاشنی تاکو ۴ قاشق‌چایخوری
سالسا ۱ لیوان
پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
خامه ترش مزه ۲ قاشق غذاخوری

 

مراحل پخت مرغ سالسا

 

مرحله ۱

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید سپس یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر را چرب کنید.

 

مرحله ۲

سینه های مرغ را در ظرف قرار دهید و مخلوط چاشنی را به دو طرف آن بپاشید.

 

مرحله ۳

سس سالسا را روی ان بریزید.

 

مرحله ۴

به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مرغ و سالسا را در فر از قبل گرم شده ، بپزید تا مرغ آبدار و آب آن شفاف شود.

 

مرحله ۵

پنیر را به مقدار یکسان بر روی مرغ ها بپاشید.

 

مرحله ۶

۳ تا ۵ دقیقه بیشتر آن را در فر قرار دهید تا پنیر آن ذوب شود.

 

مرحله ۷

خامه ترش مزه را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵/۰۴-۱۱:۲۴:۳۲/ خبر ۴۳۵۰/ کدخبر ۲۰۸۶۵/ پ ۲۰۰/

 

رحیم بایزیدی