به گزارش سایت خبری بالویز: جهت تهیه مرغ سالسا برای ۴ نفر ، تنها به ۴ ماده و ۳۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید سپس یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید.
سینه های مرغ را در ظرف قرار دهید و مخلوط چاشنی را به دو طرف آن بپاشید.
سس سالسا را روی ان بریزید.
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مرغ و سالسا را در فر از قبل گرم شده ، بپزید تا مرغ آبدار و آب آن شفاف شود.
پنیر را به مقدار یکسان بر روی مرغ ها بپاشید.
۳ تا ۵ دقیقه بیشتر آن را در فر قرار دهید تا پنیر آن ذوب شود.
خامه ترش مزه را روی آن بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۵/۰۴-۱۱:۲۴:۳۲/ خبر ۴۳۵۰/ کدخبر ۲۰۸۶۵/ پ ۲۰۰/
تخم مرغ ها در سراسر جهان در طیف متنوعی از رنگها از سفید تا قهوهای و حتی آبی عرضه میشوند
سالانه در این شهرستان ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز نیز تولید میشود
با ارایه کارت ملی سرپرست خانوار توزیع می گردد.
تمام مراحل پرورش مرغ در سامانه های جهادکشاورزی ثبت خواهد شد.
Δ