به گزارش سایت خبری بالویز: سالاد الویه (سالاد الیویه) به دلیل راحتی طرز تهیه به عنوان فینگرفود در میان مردم به خصوص ایرانیها پرطرفدار میباشد.
همچنین بخوانید : اشتباهات رایج در آشپزی
برای تهیه سالاد الویه ابتدا باید سینهمرغ را به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب بپزید.
بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک تر شود و مزه بهتری بگیرد.
در ادامه ۸۰۰ گرم سیب زمینی را در قابلمهای مناسب بگذارید تا با آب و نمک بپزد.
افزودن نمک باعث می شود که سیبزمینیها هنگام پخت ترک نخورند.
تخممرغها را نیز در ظرف دیگری بگذارید تا آبپز شوند.
پس از پخت سیب زمینی ، تخم مرغ و مرغ ، مواد را با کمک رنده در ظرف های جداگانه رندهکنید.
حال جهت آمادهکردن سس سالاد ، در ظرف مناسبی(مایونز،روغن زیتون ،آبلیمو ،نمک و فلفلسیاه) را با یکدیگر ترکیب کنید تا یک سس رقیق و خوشمزه به دست آورید.
سس را با سیبزمینی رندهشده ترکیب کنید.
می توانید مقدار سس مایونز را نصف کنید و با ماست مخلوط کنید تا رژیمی تر شود.
در ادامه خیارشورها را بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
خیارشورها را قبل از اضافه کردن به سالاد ابتدا بشویید و بعد نگینی خرد کنید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفتهشود.
این کار باعث می شود سـالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد نکند.
حال سیبزمینی را با سس در ظرفی بریزید سپس به آن (مرغ رندهشده، تخممرغ رندهشده، خیارشور و نخود فرنگی) را اضافهکنید.
برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفتهشود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.
با استفاده از دستکش پلاستیکی مواد را با یکدیگر ترکیب کتید.
غذای شما آماده است فقط باید دقت کنید که شور نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شدهاست.
برای تزیین هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیقلی شود و بعد با گوجهفرنگی یا انواع سبزیجات و هویج ، آن را تزیین کنید.
همچنین بخوانید : آشپزی مدرن چیست؟
برای جلوگیری از چسبندگی این غذا، اجازه دهید سیبزمینی پختهشده و تخممرغ آبپز کاملا سرد شوند و سپس آنها را رنده کنید.
استفاده از سبزیجات معطر همچون جعفری ، شوید ، ریحان ، پیازچه یا ترهفرنگی باعث معطر شدن سالاد میشود.
سـالاد الویه هر چه بیشتر در یخچال بماند ، مواد بیشتر با یکدیگر ترکیب شده و طعم آن لذیذتر می شود.
بهتر است ابتدا آبلیمو، فلفلسیاه، نمک، روغنزیتون و سس را هم بزنید سپس به سالاد اضافه کنید تا به صورت یکدست مزهدار شود.
برای اینکه سـالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد ، در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده بیش از اندازه از سیبزمینی باعث میشود طعمهای دیگر احساس نشوند.
آب لیمو تازه و طبیعی طعم سـالاد را بی نظیر تر میکند و بوی تخممرغ را هم میگیرد.
برای اینکه مرغ شما بوی زهم ندهد بهتر است آن را با پیاز، هویج، یک حبه سیر، فلفل دلمه، کمی فلفل سیاه، زردچوبه و کمی آب کاملا بپزید
بسیاری از افراد سس را با ماست و مقداری سس قرمز ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
می توانید با کم کردن مقدار سس ، روغن زیتون بیشتری استفاده کنید.
برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کمکم در مواد بریزید.
در صورت تمایل می توانید از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمهای استفاده کنید.
شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخارپز کنید تا خوشمزه تر شود.
همچنین بخوانید : کاربرد نمک برای سلامت و بهداشت
برای نگهداریمی توانید آن را در ظرفی در بسته بریزید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید.
زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه
اینسالاد را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۴/۰۹-۱۳:۱۶:۳۸/خبر۴۳۰۸/کدخبر۲۰۵۷۱/ ش ۱۵۸/
سالاد سزار یکی از غذای های اصیل ایتالیایی است که همچون پاستا و پیتزا در جهان طرفداران زیادی دارد
این شیرینی ایرانی خوشمزه و ساده در ایام نوروز طرفداران زیادی دارد
حتی بهترین آشپزها هم گاهی دچار اشتباه میشوند.
در هنگام خرید شیرین کننده یا میوه مانک برچسب محصول را مطالعه کنید
Δ