به گزارش سایت خبری بالویز : شیرینی نخودچی طرز تهیه آسانی دارد. این شیرینی خوشمزه مخصوصا در ایام نوروز طرفداران زیادی دارد.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک حلوا
برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا باید آرد نخودچی و پودر قند را جداگانه الک کنید.
پودر قند و روغن جامد را نیز در ظرف دیگری بریزید و به کمک همزن برقی و یا همزن دستی شروع به همزدن مواد با یکدیگر کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
پودر قند و روغن را با دست ورز دهید تا کاملاً مواد فرم خامه ای به خود بگیرند.
بعد از اینکه پودر قند و روغن کاملا ورز دادهشد ، نصف آرد نخودچی را که از قبل الک کردهاید را به پودر قند اضافهکنید و دوباره شروع به ورز دادن بکنید.
باقی مانده آرد نخودچی را نیز به مواد شیرینی اضافهکنید و ورز بدهید تا شکل منسجمی به خود بگیرد و از شکنندگی در بیاید چون این خمیر بسیار نرم و شکننده است.
در حین ورز دادن هل را نیز به مواد شیرینی اضافهکنید.
وقتی خمیر آمادهشد آن را داخل یک پلاستیک قرار دهید و به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت در گوشهای از آشپزخانه بگذارید تا استراحت کند.
پس از اینکه خمیر کاملا استراحت کرد خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با کمک وردنه روی تا کاملا صاف و یکدست شود.
در این مرحله از چند قالب نیز برای شکلدادن به شیرینی استفاده کنید قالب های کوچک و مناسبی که مخصوص برای شکل دهی شیرینی نخودچی هستند.
ضخامت خمیر شیرینی ها باید به اندازه قالب هایی باشد که انتخاب کردید.
اگر هم قالب مناسب در دسترس نداشتید خمیر را به ضخامت ۲ سانتیمتر پهن کنید.
پس ازاینکه شیرینی ها را قالب زدید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشاندید سپس شیرینی ها را روی سینی قرار دهید قرار دهید.
در این قسمت اگر بخواهید میتوانید شیرینی را تزیین کنید.
سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر که با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کردهاید بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیرینی بپزد.
باید دقت داشته باشید که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.
پس از اینکه شیرینی نخودچی پخت ، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا شیرینی ها کاملاً سرد شود.
اگر زودتر از آن شیرینی ها را از فر خارج کنید به خاطر تردی و شکنندگی ، شیرینی خرد میشود.
همچنین بخوانید : طرز تهیه حلوا زنجبیلی
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۱۲/۲۱-۰۲:۰۰:۰۰/خبر ۴۱۳۶/کد خبر ۱۹۸۶۶/ د ۳۹۸/
این سالاد به دلیل راحتی طرز تهیه به عنوان فینگرفود در میان مردم به خصوص ایرانیها پرطرفدار میباشد
حتی بهترین آشپزها هم گاهی دچار اشتباه میشوند.
پرطرفدارترین و بهترین گردو، مغز گردو سفید است
مافین هات داگ را می توانید برای عصرانه و یا در مهمانی ها و دورهمی ها آماده و طبخ کنید.
Δ