نرخ باروری در مهاباد پایینتر از میانگین استانی
مهاباد/بالویز/رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت:نرخ باروری در شهرستان مهاباد پایینتر از میانگین استانی است.
به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز«کریم علیزاده»افزود:میزان باروری کلی در استان ۱.۸۲ و در مهاباد ۱.۶۷ برای هر زوج برآورد می شود.
« علیزاده آذر»اظهارکرد:آمارها نشان از این دارد که این نرخ در مهاباد با وجود پایین تر بودن نسبت به متوسط استانی،با نرخ کشوری تقریباً برابر است.
وی ادامه داد:در شش ماه نخست امسال،یکهزار و ۹۶۳ نفر در مهاباد به متولد شده اند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد تصریح کرد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۵ تولد معادل حدود ۱.۷ درصد کمتر است.
وی عنوان کرد: آمار جمعیت شهرستان طبق سامانه سیب ۲۵۴ هزار و ۷۶ نفر ثبت گردیده است.
او اضافه کرد:در نیمه نخست امسال ۴۰۹ واقعه ازدواج در این شهرستان به ثبت رسیده است که در این خصوص نیز نسبت به سال گذشته کاهش وجود دارد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد اضافه کرد:مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزشهای عمومی در خصوص فرزندآوری و جوانی جمعیت است.
« علیزاده آذر » افزود: امسال برای ۲۷ هزار نفر آموزش پیشگیری از ناباروری و مسائل خانوادگی ارائه شده است.
به گزارش سایت بالویز،نرخ باروری یا نرخ فرزندآوری میانگین تعداد فرزندانی است که به ازای هر زن متأهل متولد می شود.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۸/۲۹-۰۳:۱۷:۵۲/خبر ۳۹۸۵/کدخبر۱۹۲۵۹/د ۲۴۸/
- دستگیری اعضای شبکه حفاری غیر مجاز در بوکان - بهمن ۳۰, ۱۴۰۳
- بازگشت بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی در آذربایجان غربی به چرخه تولید - بهمن ۳۰, ۱۴۰۳
- مهاباد مرکز ادبیات و فرهنگ کوردی است - بهمن ۲۹, ۱۴۰۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰