به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز،ساندی شکلات دسر خوشمزه و عالی در بین کودکان و بسیار محبوب و پرطرفدار است.
برای تزین دسر ساندی شکلات از انواع میوه های خرد شده چون گیلاس، موز ،ترافل های رنگی و بیسکویت می توان استفاده کرد.
ساندی شکلات را نیز می توانید برای انواع مهمانی ها و تولدها آماده و سرو کنید.
البته یکی از نکات مهم در زمان آماده کردن این ساندی شکلات این است که حتما سلفون را به صورت مستقیم و کاملاً بر روی مواد قرار داده و بپوشانید.
ایجاد فاصله در بین مواد و سلفون باعث سفت شدن روی مواد خواهد شد.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به موس شکلات وگان، مشکوفی، ترافل خرما، مافین موزی، کروسان شکلاتی، کاسترد شکلاتی، سوفله شکلات و… اشاره کرد.
مواد لازم
شیر پرچرب: دو و نیم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده: ۴۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل
ابتدا مواد شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
سپس نصف شیر را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
باقی مانده شیر را نیز اضافه و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و به صورت مرتب مواد را هم بزنید.
حدود ۱۰ دقیقه مواد را به هم زده تا غلیظ و به جوش آید.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
شکلات خرد شده و وانیل را به مواد اضافه و بهم بزنید.
سپس مخلوط آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۸/۱۷-۰۷:۰۵:۱۰/خبر۳۹۶۸/کدخبر۱۹۱۶۰/چ۳۳۲/
اغلب دانشآموزان علاقه زیادی به مصرف شیرینی و شکلات دارند
با ارایه کارت ملی سرپرست خانوار توزیع می گردد.
در فرهنگ ترکیه این نان یک پیشکش ارزشمند محسوب می شد.
مصرفکنندگانی که در مورد نحوه و قیمت توزیع شکایتی دارند، میتوانند با شماره تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند
Δ