به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز؛مافین نان نیمه شیرین بوده که برای یک نفر آماده می شود و ترکیب آن با هات داگ و طبخ یک پیش غذای جدید و خوشمزه بسیار عالی خواهد شد.
طرز تهیه این پیش غذا بسیار ساده و آسان بوده و در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می شود.
مافین هات داگ را می توانید برای عصرانه و یا در مهمانی ها و دورهمی ها آماده و طبخ کنید.
این پیش غذا را به همراه سس قرمز و یا سس های مورد دلخواه خود می توانید سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
از دیگر انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به اشترودل هات داگ، نان ذرت با هات داگ، ساندویچ هات داگ با پنیر، رول استیک، مرغ کنتاکی، کاسرول سوسیس، اسپاگتی سوسیس و… اشاره کرد.
زمان آماده سازی:۱۵دقیقه
زمان پخت:۱۰دقیقه
زمان آماده شدن:۲۵دقیقه
سرو:۸ نفر
آشپزی:ایران
دسته:پیش غذا
فینگرفود
مواد لازم
آرد: ۱ فنجان
آرد ذرت: ۱ فنجان
هات داگ: ۳ عدد
شکر: نصف فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۳ قاشق غذاخوری
باترمیلک: ۱ فنجان
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل
۱: ابتدا کره را در یک کاسه روی حرارت آب کنید.
۲:سپس در یک ظرف دیگری بریزید و کمی صبر کنید تا سرد شود.
۳:شکر و تخم مرغ را به کره اضافه و مخلوط کنید.
۴:سپس باترمیلک را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
۵:در یک ظرف دیگر مواد آرد، آرد ذرت، جوش شیرین و نمک را ریخته و مخلوط کنید.
۶:سپس نصف مخلوط آرد را به مواد کره اضافه کرده و هم بزنید.
۷:باقی مانده مخلوط آرد را نیز اضافه و با مواد کره خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
۸:فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۹:قالب مینی مافین را با کمی روغن چرب کنید.
۱۰:سپس از خمیر آماده شده در داخل قالب بریزید.
۱۱:هات داگ ها را در اندازه های ۲ سانتی و به اندازه قالب مافین برش دهید.
۱۲:سپس در وسط هر خمیر یک تکه هات داگ بگذارید.
۱۳:قالب مافین را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۱/۱۱/۲۳-۰۶:۰۰:۱۵/خبر۳۵۸۸/کدخبر۱۷۲۶۵/ی
وی دارای صدها قطعه موسیقی کُردی است
شهرستان مهاباد ۹۴ اثر تاریخی ثبتشده ملی دارد
خدمات ویژهای در اختیار باغداران قرار میدهد
در شهرگوگ تپه هم ۹۰ درصد جمعیت از خدمات مدرن فاضلاب بهرهمند هستند
Δ