به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز”مستوفی” افزود:این واحد با استفاده از لیبلهای جعلی اقدام به تولید ساندویچ سرد میکرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی کرمانشاه ،تصریح کرد:در این بازرسی کلیه تجهیزات مربوطه پلمب و همچنین بیش از ۵۰۰۰ لیبل جعلی کشف و توقیف و پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد .
“مستوفی”عنوان کرد:از شهروندان درخواست می شود از خرید و مصرف انواع ساندویچهای سرد فاقد پروانههای بهداشتی خودداری کنند .
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد:در انتحاب و خرید ساندویچهای سرد حتما به تاریخ تولید و انقضاء و شرایط نگهداری آن توجه کنند زیرا اکثر برندهای نامعتبر و جعلی در کارگاههای زیر زمینی و در شرایط بسیار نامطلوب بهداشتی و با استفاده از نامرغوبترین مواد اولیه تهیه میشوند.
به گفته وی از جمله بیماریهایی که از طریق خوردن ساندویچهای سرد فاقد مجوزهای بهداشتی در انسان ایجاد میشود: انواع مسمویتهای ناشی از میکروبهای خطرناکی مثل سالمونلا، شیگلا، کمپیلوباکتر و یرسنیا میباشد.
مهاباد/بالویز/ ۱۴۰۱/۰۳/۰۷-۰۷:۰۵:۱۲/ خبر ۳۳۲۲/کد خبر ۱۶۰۷۱/ش
از طریق ویژگیهای ظاهری بو و رنگ قارچ نمیتوان بطور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد.
در واقع از آنجایی که بیرنگ و بیبو میباشد، امکان تشخیص ظاهری آن وجود ندارد.
حتما شنیده اید که طلا را در خوراکی ها نیز استفاده می کنند.
سراب جابری جزو مهم ترین جاذبه های طبیعی کرمانشاه می باشد
Δ