به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز”دکتر حقیقی” با اعلام این خبر اظهار داشت:با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام ماه مبارک رمضان،طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در این شهرستان تدوام و استمرار دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی نقده،افزود: در همین راستا بازرسان این شبکه مقدار حدود ۷۰۰۰کیلوگرم فرآورده خام دامی( مرغ قطعه بندی شده منجمد) بدون هویت و فاقد شرایط ارگانولپتیکی مناسب از سردخانه یکی از شرکت های شهرستان کشف کرده و پس از اخذ دستور قضایی و طی مراحل اداری محموله فوق به پودر گوشت تبدیل و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
وی تصریح کرد:شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و در خصوص فرآورده های خام دامی مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی کنند تا با متخلفین برخورد قانونی صورت گیرد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۱/۰۲/۰۷-۰۷:۰۸:۴۵/ خبر ۳۲۹۰/کدخبر۱۵۹۲۰/چ
روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان مایعات و آب مصرف شود
عمده شهرت این گونه به شکار مارهای سمی بازمیگردد
بهمن ماه گذشته هفت کانون تب برفکی در استان شناسایی شد
این استان دارای ۸۵۸ واحد مرغداری است
Δ