به گزارش سرویس حوادث،پایگاه خبری بالویز”رحمان احمدی”با اعلام این خبر اظهار داشت:طی تماس تلفنی از سوی شهروندان با سامانەی ١٢۵ مبنی بر آتش سوزی گسترده در انبارهای ضایعاتی واقع در بلوار پرستار؛ بلافاصله نیروهای سازمان به محل اعزام شدند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری،افزود: در این عملیات ٢٠ آتش نشان متشکل از ٧ دستگاە خودرو سبک و سنگین، ١ دستگاە بیل مکانیکی و ١ لودر به مدت ٣ ساعت مشغول اطفای حریق بودند، زیرا این مواد در حال سوخت، قابلیت اشتعال مجدد را داشتند و آتش نشانان با جداسازی و ایمن سازی محیط، آتش را به طور کامل مهار کردند.
“احمدی”عنوان کرد:این حادثه خسارات جانی در پی نداشته، ولی متأسفانه خسارات مالی زیادی برجای گذاشت.
وی علت حادثه را سهل انگاری یکی از کسبه انبارهای ذکر شده دانست و اتصال دستگاه جوشکاری و ایجاد جرقه باعث حریق شده است.
“رحمان احمدی” از تمامی همکاران در مجموعەی شهرداری بە ویژە از رستم پور شهردار مهاباد، همکاران امور نقلیه که در امر آبرسانی و لایە برداری نقش اصلی را در این حادثه را داشتند، تشکر و قدردانی کرد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۱/۰۱/۲۵-۱۰:۲۵:۱۲/ خبر۳۲۷۴/کدخبر۱۵۸۵۵/پ
عزم جدی مسئولان برای تأمین مسکن و رفع نیازهای اساسی مردم در مهاباد
طبق مفاد کنوانسیون بازل و نیز ضوابط ملی مدیریت پسماند
مشکل فاضلاب روستاهای بالادست سد مهاباد
تالابهای این استان به ۶۰ تا ۷۰ میلیون مترمکعب حق آبه نیاز دارند
Δ