به گزارش سرویس فرهنگی و هنری،پایگاه خبری بالویز”صلاح محمدی” با اعلام این مطلب اظهار کرد:در راستای جذب مسافر و گردشگران از اقصی نقاط ایران و خارج از کشور و تسهیل و تسریع حضور گردشگران و مسافران به مناطق گردشگری، هشت منطقه بکر و طبیعی، یک دهنه پل و گرمابه تاریخی، یادمانهای دوران دفاع مقدس و بازارچههای مرزی این شهرستان در سامانه جانا ثبت شدند.
وی افزود: آبشار شلماش و رزگه، چشمه آب معدنی گراوان و چشمه گروی کوزه،جنگل و سد سردشت،طبیعت اطراف روستای مرزی بیوران،دشت وزینه،پل تاریخی قلاتاسیان و گرمابه بیستون از جمله این مناطق هستند.
رببس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی سردشت با اشاره به اقدامات زیرساختی برای جذب گردشگران اضافه کرد:در این شهرستان ۱۴ اقامتگاه بومگردی وجود دارد که از این تعداد هشت اقامتگاه فعال و مابقی در حال اخذ مجوزهای لازم جهت راهاندازی و فعالیت هستند االته این اقامتگاه ها قبلا در سامانه جانا به ثبت رسیدهاند.
وی ادامه داد:سامانه جانا که با هدف الکترونیکی شدن تمام فرآیندهای مرتبط با مجوزهای تأسیسات گردشگری و تسهیل و تسریع دسترسی عموم به خدمات حوزه گردشگری به صورت برخط، توسط وزارت میراث فرهنگی راهاندازی شده که مسافران و مهمانان با مراجع به این سامانه میتوانند اطلاعات لازم از مناطق مورد نظر خود را قبل از آغاز سفر دریافت کنند./ صدا و سیما
مهاباد/بالویز/۱۴۰۱/۰۱/۱۶-۰۷:۲۸:۱۳/خبر ۳۲۶۴/کدخبر۱۵۸۱۰/س
منطقه جنگلی میرآباد با مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار در سال ۱۳٨۴ به منطقه حفاظتشده ارتقا یافت
۵۰ درصد صادرات صنایع دستی استان نیز مربوط به هنرهای چوبی است
این امکان قبل از این در سردشت امکان پذیر نبود
ارزش ریالی این اشیای عتیقه بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام شدهاست
Δ