به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز”قاسم امینی”اظهار داشت:متاسفانه شهرستان مهاباد وارد محدوده وضعیت قرمز کرونایی شده است و تنها راه مبارزه با این ویروس تزریق واکسن کرونا و دوری از تجمع های و رعایت پروتکل های بهداشتی است.
رئیس شبکه بهداشت مهاباد،با تاکید بر اینکه رویه سویه ویروس امیکرون دارای سرعت انتشار بالایی است،افزود:۸۰ درصد میتلایان به این بیماری در مهاباد واکسن گریزها هستند.
“قاسم امینی” اظهار کرد:متاسفانه افرادی که دارای بیماری زمینه ای و یا اینکه واکسن تزریق نکرده اند در صدر آمار بستری هستند.
وی همچنین ادامه داد:تعطیلات نوروزی و ورود مسافران به شهرستان می تواند به عنوان یک نقطه آسیب در بخش کرونای شهرستان به شمار رود.
رئیس شبکه بهداشت مهاباد،یادآور شد:کمتر از ۵۰ درصد جامعه هدف در سن ۱۸ الی ۲۹ در این شهرستان در خصوص تزریق واکسن و یا اینکه در تزریق واکسن دُزهای بعدی اقدام نکرده اند.
“امینی”تصریح کرد:مشارکت سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت می تواند نقش اساسی در ارتباط با سلامت شهروندان داشته باشد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۱۲/۱۳-۰۹:۴۵:۴۵/ خبر ۳۲۲۲/کد خبر ۱۵۶۲۷/ ج
زمان فعالیت این تیمها از هشت صبح تا هشت شب است
با تاریخ و فرهنگی درخشان، همواره کانون پرتو اندیشه، هنر و ادبیات کوردی بوده
آذربایجان غربی از ظرفیتهای بسیاری در حوزه درمان برخوردار است
در مسیر پرواز خود وارد این تالاب میشوند
Δ