به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز و به نقل از سایت خبری دادگستری استان”ناصر عتباتی” با اعلام این خبر گفت:با توجه به نیاز دستگاه قضایی استان به نیروی انسانی و به منظور تقویت ساختار اداری دادگستری استان و ارائه خدمات قضایی مطلوب به شهروندان با رایزنی و پیگیری های صورت گرفته از ناحیه دادگستری استان سهمیه اختصاصی در آزمون استخدام کادر اداری قوه قضائیه به آذربایجان غربی نسبت به سالهای قبل ۴۵ درصد افزایش یافته و مجوز جذب ۲۸۷ کادر اداری در آزمونی که در اسفند ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد به استان تخصیص یافته است.
“عتباتی” همچنین گفت:در سال جاری نیز تعداد ۲۵ قاضی جذب و در بدنه دستگاه قضایی در حال انجام خدمت می باشند.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی،ادامه داد:فرصت مغتنم و مطلوبی است برای فارغ التحصیلان رشته حقوق و نیز جوانانی که جویای شغل دولتی هستند تا در یک رقابت سالم با تلاش و کوشش در آزمون استخدامی مزبور شرکت و ان شاء ا… با احراز نمره قبولی جذب دستگاه قضایی استان شوند و هم مشکل اشتغال آنها و هم مشکل کمبود نیروی انسانی دادگستری استان مرتفع شود.
لازم به ذکر است ثبت نام در این آزمون از روز سه شنبه ۱۹ بهمن ماه آغاز و تا پایان روز پنجشنبه ۲۸ بهمن ماه ادامه می یابد و متقاضیان می توانند در این مدت با مراجعه به سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir در این آزمون ثبت نام نمایند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۱۱/۲۱ – ۰۷:۱۰:۱۵/ خبر ۳۱۷۹/ کد خبر ۱۵۳۴۶/ پ
بر اهمیت حفظ آب و خاک به عنوان وظیفهای همگانی تأکید کرد
واحدهای قضایی تعطیل نیست
در حفظ تعادل اکوسیستم نقش مهمی ایفا می کند
میزان فروش نفت در بودجه واقعی دیده شده است
Δ