مهاباد/بالویز/رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف ۲۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال در ارومیه خبر داد.
به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز و به نقل از پایگاه خبری پلیس،سرهنگ “بابک فرشباف” در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی دریافت اخباری مبنی بر اینکه افرادی در حومه شهرستان ارومیه اقدام به ایجاد مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز نموده اند موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی این استان قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی فنی و تخصصی و هماهنگی با مراجع قضائی، در بازرسی از محل مورد نظر ۲۱ عدد ماینر فعال و متصل به شبکه برق شهری کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اینکه برابر اعلام نظر کارشناسان مربوطه، ارزش دستگاه های کشف شده ۱۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، بیان داشت: در این خصوص ۹متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
سرهنگ “فرشباف” در پايان تصریح کرد: مبارزه با استخراج ارز ديجيتال غير مجاز در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان درخواست کرد چنانچه از فعاليت های غيرمجاز در اين زمينه مطلع شدند موضوع را از طريق شماره تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۱۱/۰۴ – ۱۰:۱۲:۴۵/ خبر ۳۱۴۳/ کد خبر ۱۵۱۵۸/ د
ارزش گندمهای کشف شده بنا به نظر کارشناسان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
گرداننده اصلی این صفحه را در منطقهای در بین شهرستان مهاباد – سردشت دستگیر شد.
برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش کالای مکشوفه ۲۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
شماره تلفن ۱۹۷ پلیس آماده دریافت نظرات، پیشنهادات و تقدیر شما شهروندان از عملیات پلیس است.
Δ