مهاباد/بالویز/ معاون سیاسی،امنیتی اجتماعی ،استاندار آذربایجان غربی گفت:سیاسیت مدیریت استان حضور در بین مردم و بررسی مشکلات آنها است.
به گزارش سرویس سیاسی،سایت خبری بالویز”رضا ابراهیمی” اظهار داشت:راهبرد دولت سیزدهم بر اساس گام دوم انقلاب اسلامی است و تمامی مدیران باید در چهار چوب این مسیر حرکت کنند.
معاون سیاسی،اجتماعی و امنیتی استان،افزود:مدیریت فرصتی برای خدمت رسانی به مردم است و ما باید از این فرصت و خدمت رسانی به مردم به خوبی استفاده کنیم.
“ابراهیمی” ادامه داد:مسیر حرکت تمامی دستگاه های اجرایی استفاده ار پتانسل ها موجود برای پیشرفت و عمران شهرستان ها است.
وی با بیان اینکه نگاه “معتمدیان” ،حضور در بین مردم و بررسی مشکلات آنها است،تصریح کرد:برای رفع مشکلات مردم نیاز به تلاش جهادی در عرصه های مختلف است و این تلاش با همراهی مردم مسیر و قابل اجراست .
معاون سیاسی،امنیتی ،اجتماعی،استان آذربایجان غربی عنوان کرد:انقلابی بودن یکی از گزینه های مدیریتی است و امروز نباید از فرصت های پیش آمده برای حل مشکلات غافل بود و هر نوع فرصت سوزی موجب عدم پیشرفت در استان خواهد شد.
“رضا ابراهیمی” با اشاره به وجود امنیت پایدار در کشور،گفت: شرایط فعلی کشور در بحث کرونا رضایت بخش است اما هر نوع کوتاهی و سهل انگاری در خصوص رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی موجب می شود کشور را وارد پیک جدید کند .
وی از از شهروندان درخواست کرد:با رعایت دستور العمل های بهداشتی و انجام تزریق واکسن همیار و همراه شبکه بهداشت و درمان باشند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۱۰/۲۵ – ۰۷:۴۵:۱۰/ خبر ۳۰۲۳/ کد خبر ۱۵۰۸۴ / ش
تا پایان این طرح حدود ۲۰ هزار رأس دام سنگین و ۲۷۰ هزار رأس دام سبک مایه کوبی می شوند.
نخستین جشنواره بیت و حیران سردشت در منطقه غرب کشور، اسفند سال ۱۳۸۵ برگزار شد
کشاورزان اقدامات فوری و همهجانبه برای جلوگیری از سرمازدگی و احتمال وقوع خسارات گسترده انجام دهند.
ارزش کالاهای صادر شده سال قبل از گمرک مهاباد حدود ۲ میلیون دلار بوده است
Δ