به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز“ماموستا عبدالسلام امامی”اظهار داشت:لزوم استفاده از ظرفیت جوانان برای مدیریت، عملی ساختن اهداف کشور است،مسئولین استفاده از ظرفیتهای جوانان را سرلوحه کاری خود قرار دهند.
“ماموستا عبدالسلام امامی” افزود:پیامبر اسلام (ص) در زمان رسالت خود یارانی را تربیت کرد که در تاریخ نام آنها جاودانه شد و این در زمانی بود که پیامبر(ص) این رسالت خطیر را در دوران جهالت انجام داد.
امام جمعه شهرستان مهاباد،با اشاره به اینکه حکمت اخوت و برادری از اخلاق حسنه این پیامبر بزرگ اسلام بود،تصریح کرد:دین اسلام دین انقلاب فرهنگی و عقلانی است.
“ماموستا امامی” ادامه داد:ایجاد وحدت و همبستگی و انسجام هرچه بیشتر در بین مسلمانان موجب شکست دشمن و پیروزی مسلمانان است.
وی گفت:اگر همه امت اسلامی، هر یک به تناسب درک و معرفت خـود، ویـژگیهای پیامبر اعظم (ص) را که در قرآن کریم و سنت قطعی آمده است، سرلوحه زندگی خود قرار دهند و قطعا”استحکام وحدت امت اسلامی دوچندان خواهد شد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۰۷/۱۹-۱۳:۱۰:۲۵ / خبر ۲۹۳۳/ کد خبر ۱۴۱۸۱/ د
راس ساعت ١٠ صبح
سابقه آخرین اکران فیلم در سینما تربیت مهاباد به سال ۱۳۸۲ برمیگردد
مهاباد دارای بیش از ۵۰ هزار دانش آموز است
رسانه ها بازوان توانمند در حوزه اطلاع رسانی و انعکاس خدمات نظام هستند.
Δ