مهاباد/بالویز/مدیر جهاد کشاورزی سردشت گفت:امسال بیش از ۵۰ هزار تن انگور سیاه از تاکستانهای این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف میشود. به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز” احمد علی پور” اظهار کرد:این میزان انگور از سطح هفت هزار هکتار از تاکستان های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد. وی با بیان […]
به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز” احمد علی پور” اظهار کرد:این میزان انگور از سطح هفت هزار هکتار از تاکستان های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور سیاه در آذربایجانغربی است، افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی در این شهرستان به طور کامل ارگانیک است.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت با بیان اینکه برداشت انگور سیاه هر سال از مهرماه آغاز و تا اواسط آبان ادامه مییابد، اضافه کرد: انگور سیاه سردشت به دلیل طبیعی بودن و همچنین استفاده نکردن کشاورزان از کودهای اضافی عملکرد چند برابر پایین تر از سایر انواع انگور دارد و همین امر موجب شده استقبال و اهمیت از این محصول مورد توجه سایر شهرهای دیگر قرار بگیرد.
وی بیان اینکه انگور سیاه سردشت علاوه بر خرید واحدهای تولید کنسانتره به صورت تازهخوری نیز مصرف میشود، گفت: انگور سیاه سردشت که به انگور رشه معروف است، به علت استفاده نکردن از کود و سموم، محصولی تمام ارگانیک محسوب میشود و از شهرت فراوانی برخوردار است.
این نوع از انگور تسکین دهنده فشارهای عصبی، افزایش دهنده شیر مادران، پاک کننده معده و روده از مواد زائد و همچنین از بین برنده چین و چروک پوست است؛ عمده ترین محصول باغی سردشت با پنج هزار هکتار انگور دیم است.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۰۶/۲۰ – ۱۱:۴۸:۲۹ / خبر ۲۸۷۳ / کد خبر ۱۳۷۵۳ / ش
منطقه جنگلی میرآباد با مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار در سال ۱۳٨۴ به منطقه حفاظتشده ارتقا یافت
این امکان قبل از این در سردشت امکان پذیر نبود
ارزش ریالی این اشیای عتیقه بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام شدهاست
یکی از آنها در شهرستان بانه دستگیر شد
Δ