مهاباد/بالویز/رئیس مرکز بهداشت مهاباد،گفت:۳۳۸ واحد صنفی در شهرستان مهاباد به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و به مراجع قضایی معرفی شدند. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“امینی “اظهار داشت:در طول ۲ ماه اخیر از ۸ هزار واحد صنفی توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان مهاباد بازدید به عمل آمده که از این […]
به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“امینی “اظهار داشت:در طول ۲ ماه اخیر از ۸ هزار واحد صنفی توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان مهاباد بازدید به عمل آمده که از این تعداد ۱۰۸ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی پلمپ و ۲۳۰ واحد صنفی دیگر نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی افزود:در طول این مدت کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای با همراهی ادارات اصناف و نیروی انتظامی در قالب ۷تیم ۳ نفره در دو نوبت صبح و عصر کلیه واحدهای صنفی را از لحاظ رعایت موازین بهداشتی ارزیابی کردند.
رئیس مرکز بهداشت مهاباد در ادامه خاطرنشان کرد: ادارات ، دفاتر پیشخوان ، مساجد ، نانوایی ها هتل ها و رستورانها ، کارگاه های صنعتی و خدمات رسان ،بیمارستان ، مطب ها و داروخانه ها آرماستان ،مشاورین املاک ، کبابی ها ، کافی شاپ ها،تالارها توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان مهاباد پایش شده است.
وی اضافه کرد:بر اساس مصوبه ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا ، رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک از سوی تمام متصدیان این واحدها اجباری است و آنها حق ارایه خدمات به مشتریان فاقد ماسک را ندارند.
” امینی” افزود:علاوه بر پایش پروتکل های بهداشتی که توسط تیم های نظارتی بهداشت محیط و حرفه ای، کارشناسان اداراه صمت و نیروی انتظامی انجام می شود، اتحادیه ها و مجامع امور صنفی نیز به طور جداگانه موظف به نظارت کرونایی بر واحدهای صنفی خود می باشند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۰۲/۳۱ – ۷:۵۵:۱۰ / خبر ۲۶۳۱/ کد خبر ۱۲۴۱۵/ ج
این تیم ها در مجموع۶۶راس دام سبک و سنگین را مورد بررسی قرار دادند
جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود
واحدهای صنفی از فروش کالای قاچاق در سطح توزیع و عرضه خودداری کنند.
وی هدف از این طرح را جلوگیری از انجام تخلفات صنفی توسط واحدهای مشاور و بنگاههای املاک بیان کرد.
Δ