استان کردستان رتبه نهم تولیدگوشت سفیدکشور

مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان […]

مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان را به قطب تولید گوشت سفید در غرب کشور کرده است
” خالد جعفری ” تصریح کرد: روانه تولید ۸۰هزار تن گوشت مرغ در طول سال به بازارمصرف موجب شده است که ۴۲ هزارتن در استان مصرف شود و ۳۸ هزارتن به بازار مصرف استان های دیگر صادر شود
رئیس جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: بیشترین واحد های تولیدی در شهرهای ، مریوان، سقزو سنندج وجود دارد اما در چند سال آخر سرو آباد در زمینه ایجاد واحدهای مرغداری رشد چشمگیری داشته است
وی ادامه داد : استان کردستان از نظر تولید گوشت مرغ در جایگاه نهم کشوری قرار دارد
پایگاه خبری تحلیلی بالویز/ ۹۸/۰۴/۱۷

رحیم بایزیدی
تازه ترین نوشته های رحیم بایزیدی (دیدن همه)